Vad vi kan hjälpa till med

Vi har gedigen och lång erfarenhet och kunskap inom chark- och livsmedelsindustrin. Vår specialitet  finns inom rådgivning och försäljning  av maskiner, tillbehör och utrustning. Exklusiva generalagenturer från beprövade och välkända leverantörer tillsammans med våra egna låga omkostnader gör att vi kan erbjuda mycket attraktiva villkor till den skandinaviska marknaden.  Vi erbjuder även finansierings lösningar genom vår samarbetspartner Generala Societe (SG Finans). Vårt huvudkontor ligger i Halmstad och vi erbjuder en rad tekniskt avancerade maskiner såväl som enklare lösningar. Vi levererar stort som smått och ser samarbetet med kunden som centralt och långsiktigt.
Välkommen med dina frågor, önskemål och förfrågningar.
Servant Solutions AB - din leverantör och samarbetspartner.

Nya och begagnade maskiner

Genom våra generalagenturer från beprövade och välkända leverantörer kan vi erbjuda nya- och begagnade maskiner och utrustning för chark- och livsmedelsindustrin till attraktiva villkor genom våra låga omkostnader. 
 

Naturtarm

Vi förmedlar naturtarm med extra hög kvalitet och kontroll. Tarmarna kommer från får, gris och nöt. Under lång tid har de legat nersaltade och ligger i mättad lake. Det finns system för spårbarhet och identifiering av varans ursprung, förädling och distribution. Ni får dem raffade på mjuka eller hårda rör för snabb påträdning - med eller utan överlapp.
 

Finansiering

Vi erbjuder finasiering genom Wasa kredit en av Sveriges största finansbolag som är specialicerade på maskiner och utrustning. Finansiering sker genom leasing. De erbjuder även allriskförsäkringar för din investering.